Dragnea: Ponta i-a cerut șefului PRU să intre într-un proiect politic cu Daniel Constantin

0
77

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat că la întâlnirea de săptămâna trecută cu liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, acesta i-a spus că nu se va asocia cu Victor Ponta și Daniel Constantin – care a rămas duminică fără sprijin politic din partea ALDE.

Despre Victor Ponta, Liviu Dragnea a spus că „e tăcut de o perioadă”.

„Nu știu unde este, am auzit și eu ca și dvs. despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune — dl. Bogdan Diaconu, atunci când a venit la mine, înainte de congresul PRU, mi-a zis că chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta n-am înțeles exact ce, dumnealui merge pe proiectul politic pe care a început, cu PRU, anunțând o fuziune sau asociere cu PRM-ul. Și mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta nici cu Daniel Constantin. Nu știu dacă de la cei doi a primit oferta, dar probabil ca reacție la acele zvonuri. Nu l-am chemat eu, doar am luat act de ceea ce mi-a spus”, a declarat, duminică seară, președintele PSD la Antena 3.

Întrebat dacă Victor Ponta mai are un viitor în PSD, Dragnea a arătat că „nimeni nu-l dă afară din partid”.

„Depinde doar de Victor Ponta dacă vrea să rămână în continuare în politică în PSD, un partid care cred că i-a oferit foarte multe lucruri și când nu era președintele PSD, și când era președinte PSD”, a adăugat liderul PSD.

El a menționat că a fos criticat de Ponta și în 2016, și în timpul campaniei electorale de la locale, și după campania de la locale, și în timpul campaniei parlamentare. „Asta nu înseamnă că PSD-ul a avut un parcurs ezitant, ba dimpotrivă”, a completat Liviu Dragnea.