spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeDragnea: Prea mult vorbim despre securişti

Dragnea: Prea mult vorbim despre securişti

-

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că nu a fost la vreo onomastică a lui George Maior sau Florian Coldea, negând astfel afirmaţiile fostului şef SRI. Dragnea spune că va da toate detaliile în comisia SRI, negând că s-a întâlnit cu George Maior în weekend, aşa cum a apărut în presă.

- Reclama -

Cât priveşte audierea lui George Maior în comisia parlamentară, Dragnea a afirmat: „Maior a zis că NU. Nu ştie, nu a auzit, nu e adevărat. Nu am fost la o onomastică a lui Maior sau Coldea. Prea mult vorbim despre securişti”.

Fostul director al SRI George Maior a declarat, marţi, în comisia de control SRI, că Liviu Dragnea, Codruţa Kovesi, Livia Stanciu şi Ponta participau la petrecerile date în locaţiile serviciului de informaţii, el afirmând că erau nişte întâlniri informale ale unor oameni care au relaţii formale.

„Nu am avut să mă văd cu Maior în weekend. Ultima dată m-am văzut anul trecut şi am schimbat câteva cuvinte la întâlnirea diplomaţilor”, a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a fost la petrecerile de la sediile SRI, aşa cum a declarat fostul şef al SRI în comisia de Control, Liviu Dragnea a afirmat că va spune tot în faţa comisiei, atunci când va fi chemat.

„Veţi afla de la mine lucruri la care nu v-aţi gândit. Vreau să fac o chestie instituţională, nu cancan.Vreau ca după ce vorbesc şi termină activitatea comisia, să se şi întâmple lucruri”,a mai spus liderul PSD.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...