spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăPoliticaDragnea: Nu sunt mulțumit de miniștrii de la Mediu și Fonduri Europene,...

Dragnea: Nu sunt mulțumit de miniștrii de la Mediu și Fonduri Europene, Cioloș e de bună credință

-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat nemulțumit vineri vizavi de prestația miniștrilor de la Mediu și Fonduri Europene, adăugând că îl consideră încă pe premierul Dacian Cioloș un om de bună-credință, animat de bune intenții.

- Reclama -

„În ansamblu, nu pot spune că sunt mulțumit. M-am tot gândit în cel puțin ultimele două săptămâni. Pe premierul Cioloș îl consider deocamdată sau încă un om de bună-credință, animat de bune intenții, totuși un om bine pregătit. Sigur și-a făcut cabinetul în grabă. Dar am fost acum la Bruxelles și am mai vorbit cu niște cetățeni de acolo — totuși sunt niște cetățeni și cetățene care au ajuns ministru, care erau prin acele direcții în eșalonul 3, 4. (…) Și se vede ca și prestație”, a afirmat Dragnea la DC New live, întrebat dacă este mulțumit de prestația Guvernului Cioloș.

El a adăugat că, de ceva timp, există nemulțumiri în privința Mediului și Fondurilor Europene.

„Noi avem ceva nemulțumiri de ceva timp privind prestația ministrului de la Mediu și ministrului de la fonduri europene. La fonduri europene avem o foarte mare problemă, pentru că nu reușesc să lanseze ghidurile de programe, pentru că stau de foarte mult timp să încropească, să construiască un sistem informatic. (…) Ministerele nu reușesc să lanseze ghidurile pentru că de la Fondurile Europene sunt blocați ca să realizeze nu știu ce sistem informatic. Și se pierde foarte mult timp”, a argumentat președintele PSD, care a susținut că „vor fi bani care vor fi pierduți”.

Întrebat cum lucrează cu premierul, Liviu Dragnea a arătat că a luat mai demult o decizie „foarte sănătoasă” — de a spune lucrurile public. „Este cel mai simplu pentru că, dacă te întâlnești cu un om și într-o discuție privată sau informală nepublică stabilești ceva, n-ai garanția că se întâmplă sau nu ai garanția că se recunoaște ceva”, a completat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img