Dragnea: Nu-i transmitem lui Ponta ce decizie luăm în cazul votului pentru MRU, ca să nu-l tulburăm

0
573

Coordonatorul PSD Liviu Dragnea a afirmat luni că nu i se va transmite premierului Ponta ce decizie iau liderii coaliţia în cazul votului pentru Mihai Răzvan Ungureanu, anume că parlamentarii vor fi prezenţi în sală şi votează împotrivă desemnării sau absentează, pentru că nu vor să-l „tulbure”, transmite Mediafax.

„Am stabilit că mai discutăm mâine(marţi-n.r.) ca să analizăm toate variantele, care e cea mai bună variantă. Noi încercăm ca acel domn (Mihai Răzvan Ungureanu-n.r.) să nu ajungă la SIE, că nu avem încredere în dumnealui”, a spus Dragnea.

„Îi veţi transmite şi premierului când v-aţi hotărât”, au întrebat jurnaliştii. „Nu, nu vrem să-l tulburăm”, a răspuns Dragnea.

El a mai arătat că Victor Ponta a spus public că se opune numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, iar PSD şi ALDE au o poziţie comună.

„Problema e tranşată. Noi nu-l susţinem pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu zis «MRU». PLR şi PC, la fel, nu-l susţin pe domnul zis «MRU». N-are ce să ne mai spună Victor Ponta, pentru că Victor Ponta a ieşit şi a spus public că nu-l susţine nici dumnealui pe domnul MRU. Ce să mai discutăm? De aici în colo sunt chestiuni de procedură, de care se ocupă cei care conduc cele două Camere”, a explicat Livi Liviu Dragnea