spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeDragnea nu e dezamăgit de Tudorel Toader

Dragnea nu e dezamăgit de Tudorel Toader

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu este dezamăgit de întârzierea şi poziţia adoptată de ministrul Justiţiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adăugând că îl consideră în continuare pe acesta „un om de bună credinţă” şi „un profesionist”.

- Reclama -

„Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei, ştiu poziţiile unor colegi. Dar asta nu este un subiect care să fie decis aşa, decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire. Eu îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună credinţă, un profesionist, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi una argumentată”, a afirmat Dragnea, la Antena 3, fiind întrebat despre poziţiile critice exprimate de unii colegi din PSD referitor la întârzierea de către ministrul Justiţiei a raportului referitor la DNA.

Totodată, Dragnea a mai spus că nu l-a văzut vreodată pe ministrul Justiţiei să anunţe sau să propună ceva „fără să aibă o argumentaţie serioasă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...