spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeDragnea nu crede că există vreo instanţă care să reziste la presiunile pentru...

Dragnea nu crede că există vreo instanţă care să reziste la presiunile pentru condamnarea sa

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că se urmăreşte să fie ”băgat la puşcărie” de un complet de la ICCJ făcut cu încălcarea legii. El se declară convins că nu e vreo instanţă care să reziste la presiunile de condamnare a sa, transmite News.ro.

”Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a spus Dragnea.

- Advertisement -

El a afirmat că nu crede că este vreo instanţă care să reziste la presiunile de condamnare a sa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfăşurare a primului termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

- Advertisement -

Apelul va fi judecat în 8 octombrie, dosarul fiind repartizat completului de cinci judecători P1 – Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img