spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăPoliticaDragnea: În ultimele luni Zgonea mergea foarte des la Cotroceni

Dragnea: În ultimele luni Zgonea mergea foarte des la Cotroceni

-

Liviu Dragnea a declarat duminică seara că partidul său îl va revoca din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe Valeriu Zgonea în termen de o săptămână sau două, după modificarea Regulamentului, şi că acesta a avut ca scop destabilizarea partidului şi că mergea des la Cotroceni.

- Reclama -

„Aştept la colegii mei din Biroul Permanent al Camerei să finalizeze modificarea regulamentului şi când va fi gata, într-o săptămână două o să purcedem la revocare. (…) Acesta e un caz de studiat, Valeriu Zgonea. Eu sincer nu ştiu unde se termină Valeriu Zgonea şi unde începe Zorro sau Mihai Viteazu”, a declarat Dragnea la RTV.

Preşedintele PSD a spus că atât el cât şi colegii săi au înţeles că Zgonea „a acţionat împotriva partidului” şi că lucrurile pe care le-a făcut „au ieşit foarte mult la iveală” după condamnarea lui Dragnea.

„Din păcate acest domn mult timp a tot vorbit în diverse locuri despre partidul nostru şi nu în termeni buni, nu în termeni corecţi. (…) Eu sunt sigur că a vorbit şi la Cotroceni pentru că am înţeles că în ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni. Ştiam şi eu şi ştiau şi câţiva colegi de-ai noştri. Oraşul este foarte mic şi se află, în Bucureşti este foarte greu să faci ceva şi să nu se ştie pentru că nu sunt locuri secrete. Totuşi, când mergi la Cotroceni – este o instituţie cu foarte mulţi oameni. În ultimele zile a avut un pachet de acţiuni care a avut ca scop destabilizarea partidului în prag de campanie electorală, asta nu i-a fost iertată de colegi”, a spus preşedintele PSD.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...