spot_img
21 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeDragnea: Ei şi cei care-i trimit aici sunt , pentru că ei...

Dragnea: Ei şi cei care-i trimit aici sunt , pentru că ei l-au susţinut şi-l susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti

-

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor de la Iaşi că ei sunt Ciuma roşie, pentru că-l susţin pe Augustin Lazăr, ”care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti”, afirmând că restul sunt manipulări şi minciuni.

- Reclama -

”PSD, ca de obicei, îşi vede de treabă. Dacă Organizaţia PSD Iaşi ar fi fost hotărâtă sau dacă ar fi vrut să vină cu 10.000 de oameni, venea cu 10.000 de oameni şi discutam despre ce fac şi spun 10.000 de oameni şi ce spun 200 de oameni”, a spus Liviu Dragnea.

El s-a referit şi la sloganul scandat de protestatari – PSD, Ciuma roşie.

”Vreau să vă spun aşa – ei şi cei care-i trimit aici sunt <Ciuma roşie>, pentru că ei l-au susţinut şi-l susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti. Despre asta este vorba. Restul sunt manipulări şi minciuni”, a conchis Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...