Dragnea: Ei şi cei care-i trimit aici sunt , pentru că ei l-au susţinut şi-l susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti

0
16

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor de la Iaşi că ei sunt Ciuma roşie, pentru că-l susţin pe Augustin Lazăr, ”care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti”, afirmând că restul sunt manipulări şi minciuni.

”PSD, ca de obicei, îşi vede de treabă. Dacă Organizaţia PSD Iaşi ar fi fost hotărâtă sau dacă ar fi vrut să vină cu 10.000 de oameni, venea cu 10.000 de oameni şi discutam despre ce fac şi spun 10.000 de oameni şi ce spun 200 de oameni”, a spus Liviu Dragnea.

El s-a referit şi la sloganul scandat de protestatari – PSD, Ciuma roşie.

”Vreau să vă spun aşa – ei şi cei care-i trimit aici sunt <Ciuma roşie>, pentru că ei l-au susţinut şi-l susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai mari comunişti. Despre asta este vorba. Restul sunt manipulări şi minciuni”, a conchis Dragnea.