Dragnea dezvăluie ce personaj a făcut programul de guvernare

0
17

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov. Deşi acesta este trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, Dragnea a spus că este un bun profesionist, şi că îşi „asumă” faptul că a colaborat cu o persoană care are probleme în justiţie.

„Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (…) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare”, a spus Dragnea, la un post de televiziune.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru, liderul PSD a spus că „îşi asumă asta”, pentru că Vâlcov este un profesionist.

„Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (…) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta”, a spus el.