spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăEconomieAgriculturaDragnea, căciula, bâta și mustul ca păcura: Întrebaţi pentru Belina?/ Șeful PSD...

Dragnea, căciula, bâta și mustul ca păcura: Întrebaţi pentru Belina?/ Șeful PSD a făcut reclamă firmei fiului: Ăsta e şorici tradiţional

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vizitat, joi, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, târgul agricol Indagra Bucureşti, prilej să se familiarizeze cu mediul pastoral şi să deguste bunătăţile expuse la standurile târgului, transmite Mediafax.

- Reclama -

Liviu Dragnea l-a avut ca ghid pe Petre Daea, venit mai devreme la târg să lanseze programul de stimulare a consumului de carne de oaie ”Alege oaia!”. De altfel, prima oprire a fost făcută la pavilionul în care erau expuse rase de oi şi capre crescute pe teritoriul României. Dragnea a ţinut să hrănească un berbece cu grăunţe, spre mulţumirea ovinei.

El a vizitat și standul fermei de porci a fiului său.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a vizitat, joi, la Indagra, standul expoziţional al firmei Salcia Teleorman, unde s-a întâlnit cu fiul, dar şi cu fiica sa.

Printre standurile la care s-a oprit s-a numărat şi cel al firmei Salcia Teleorman.

„Staţi să o pup pe fiica mea. Ea este fiica mea, cea reală, nu cea prezentată prin presă”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor care îl însoţeau.

Ulterior, liderul PSD a gustat din produsele expuse şi i-a invitat şi pe jurnalişti să o facă. „Gustaţi, e păcat că nu gustaţi. Sunt foarte bine făcute. Ăsta e şorici tradiţional”, a spus Dragnea.

„Eu le-am spus (copiilor meri, n.r.) doar să muncească. Ei şi-au ales ce să muncească, şi facultăţile, şi restul”, a spus Dragnea, care a arătat că fiul şi fiica să nici nu vor să audă de politică.

Întrebat dacă i-a ajutat în afaceri pe copii săi, Dragnea a răspuns, ironic: „Nu aţi văzut cum îi ajut? Oricine în jurul meu trebuie să fie omorât”.

La ieşirea din pavilion, preşedintele Camerei a oprit la un stand la care se vindeau căciuli din blană de oaie şi a testat trei modele. Dragnea a testat şi o bâtă de cioban, încrustată cu motive populare. ”E grea!”, a constatat după ce a ţinut-o într-o mână preţ de câteva clipe.

Deşi a stat de vorbă cu crescători de oi mulţumiţi, nu au lipsit comentariile ironice de pe margine. ”Uite-l pe Dragnea, are o muscă pe cap!”, a exclamat un cioban venit la târgul din Capitală. O altă remarcă înţepătoare a fost atunci când Dragnea a oprit la un stand cu unelte de pescuit. ”Întrebaţi pentru Belina?”, a spus un cetăţean aflat în trecere.

Plimbarea printre standuri a fost însoţită de degustări ale produselor agroalimentare expuse: slănină, jumări, cârnaţi, zacuscă cu pâine. A băut şi un pahar de must obţinut dintr-un soi de struguri roşii. ”Ăsta nu e must, e păcură!”, a comentat Dragnea.

Acesta s-a mai oprit pentru a admira şi cântecul unui ansamblu popular pentru ca apoi să se fotografieze împreună cu aceştia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img