spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriDragnea, atac la șeful SIE provenit din PSD: Ii trebuie 2-3 ani...

Dragnea, atac la șeful SIE provenit din PSD: Ii trebuie 2-3 ani să se instaleze

-

Preşedintele PSD a anunţa, cu referire la mitingul din 10 august, că primeşte foarte puţine informaţii din partea serviciilor, precizând că nu a primit nimic de la SIE şi că SRI dă informaţiile în flux normal preşedintelui, iar „la restul selectiv şi dacă e de interes”.

Liviu Dragnea a spus că pe 10 august, atunci când a avut loc mitingul din Piaţa Victoriei, era la Neptun.

„Eram la Neptun. Nu eram pe maşina de apă de jandarmi. Mai spre seară (am început să mă uit -n.r.), recunosc. Nu am stat toată ziua pe televizor. Cred că pe la 20.00 am început să mă uit. Niciuna (avertizări de la SRI – n.r.). Nu, nimic. Nu am primit nimic. SRI dă informaţiile în flux normal preşedintelui. La restul selectiv şi dacă e de interes. În mod normal, şi eu şi Tăriceanu ar trebui să avem acelaşi tip şi grad de informaţii. În mod normal, este Guvern, preşedinte, Parlament. Primesc foarte puţine informaţii. Apropo, nimic de la SIE. Probabil, cred că îi trebuie 2-3 ani să se instaleze. Dar nu am nevoie să mă sune. Nu, să îşi facă treaba acolo, să lucreze în interesul României. Nu am nici dubii, nici speranţe (că nu îşi face treaba – n.r.). Eu cred că preşedintele a primit informaţii de câteva zile informaţii”, a declarat preşedintele PSD.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...