spot_img
25.8 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriDragnea anunță un miting violent la finalul lui octombrie

Dragnea anunță un miting violent la finalul lui octombrie

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că se mai doreşte organizarea la sfârşitul lunii octombrie a unui nou miting de protest similar celui din 10 august şi a adăugat, în acest context, că aceasta este „intenţia lui Klaus Iohannis”.

- Reclama -

„În acea seară, Iohannis a pus o postare, el a dat semnalul. A vrut să dea două semnale, să timoreze jandarmeria şi să le spună protestarilor violenţi <Staţi liniştiţi că nu păţiţi nimic> şi <Continuaţi, veniţi şi staţi câte zile e nevoie ca să vă atingeţi obiectivul stabilit, anume de a da jos Guvernul prin violenţă>”, a declarat, duminică seară, la România TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a menţionat şi posibilitatea organizării unui noi miting violent.

„S-a tot discutat, în ultima perioadă, că se mai doreşte organizarea unui miting, tot de proteste, tot violent probabil, undeva la sfârşitul lunii octombrie, mergând pe ideea că jandarmii care sunt deja anchetaţi, care sunt puşi sub acuzare să fie timoraţi şi atunci să poate să facă ce vor. Cred că asta e intenţia lui Klaus Iohannis. Adică ceea ce a făcut este o lovutitură puternică împotriva unei insitutţii a statului care asigură odinea pulbi şi instituţiile statului (…) Te duci la haos. Este iresponsablitate, deci duci România în haos”, a precizat Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...