spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăhighlightDragnea ameninţă cu justiţia divină şi îl acuză pe Iohannis că a...

Dragnea ameninţă cu justiţia divină şi îl acuză pe Iohannis că a încălcat Constituţia

-

Președintele PSD Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare în dosarul Referendumul, a făcut duminică o serie de acuzații, atât la adresa procurorului Papici, cât și a fostului președinte Traian Băsescu și a Monicăi Macovei.Șeful PSD a spus, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că procurorul Lucian Papici a scris prostii în rechizitoriu.

- Reclama -

Acuzațiile nu s-au oprit aici. ”Băsescu și Macovei au făcut presiuni să fiu condamnat”, a mai spus șeful PSD.

”Consider că am fost acuzat într-un dosar politic”, a conchis Liviu Dragnea.

Întrebat ce a simțit după sentința de vineri, președintele social-democraților a răspuns: ”Am un sentiment de profundă nedreptate. (…) dar ”justiția divină nu greșește niciodată”, a adăugat Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit duminică, la Antena 3, că vineri, după condamnarea sa în dosarul Referendumul, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze.

”M-a sunat vineri (Klaus Iohannis – n.r.), pe 7 seara. Eram la volan”, a spus președintele PSD Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Dragnea a povestit că a oprit pe dreapta și a vorbit cu președintele.

”Mi-a zis că-i pare rău în plan personal, dar crede că eu, având această poziție, ar trebui să-mi dau demisia, că pot afecta imaginea României”.

”Mi s-a părut deplasat ca președintele României să ceară unui președinte de partid politic să-și dea demisia. Nu are dreptul să se amestece în viața unui partid”, a continuat Dragnea.

Mai mult,”cred că fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională”, a încheiat șeful PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...