spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeDragnea acuză serviciile secrete străine că se află în spatele scandalului Shhaideh

Dragnea acuză serviciile secrete străine că se află în spatele scandalului Shhaideh

-

Dacă în jurul unei persoane propuse premier se fac aceste afirmații, Serviciile trebuie să reacționeze. De ieri, mulți indivizi din presă folosesc ca argument a ceea ce spun faptul că de la SRI vin aceste informații. Eu știu cum funcționează SRI, am ajutat-o, în mod instituțional, cu multe proiecte de care aveau nevoie. Se folosesc de numele SRI pentru a da o doză de credibilitate la ce afirmă. S-ar putea să fie legături de afară, servicii secrete străine, a declarat joi seară la Antena 3 liderul PSD, Liviu Dragnea.

- Reclama -

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că ideea de a o propune prim-ministru pe Sevil Shhaideh i-a venit în campania electorală, iar acesteia i-a spus luni, când a chemat-o la el acasă, împreună cu soţul. Dragnea a susţinut că nu a mai spus nimănui şi că dacă ar fi făcut public numele „până acum vedeam reporteri prin Siria printre bombe, spunând că soţul ei este şeful serviciilor secrete ale lui Bashar Al-Assad”.

Preşedintele PSD a explicat apoi circumstanţele în care i-a propus lui Sevil Shhaideh să preia conducerea viitorului guvern al PSD. ”Am aşteptat până duminică, când am văzut că Avocatul Poporului nu a atacat legea (Legea 90/2001 – n.red.). Am sunat-o duminică după-amiază şi am rugat-o să ne vedem luni. A venit acasă la mine, cu soţul, i-am spus. În final, a fost de acord, categoric asigurând-o de tot sprijinul meu şi implicarea mea”, a spus Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img