DOVADA că Marian Vanghelie ar trebui, din nou, ARESTAT

0
659

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, poate fi reîncarcerat. Este concluzia unui comunicat transmis FLUX 24 de către deputatul Cristian Rizea, șeful PSD sector 5, în care acesta dezvăluie că primarul care NU mai este face presiuni asupra martorilor, angajații Primăriei.

v2Dovada că Marian Vanghelie continuă să dicteze în Primăria sectorului 5 se află chiar în parcarea instituției, unde este parcată limuzina Mercedes cu nr B 98 DMV aparținând inculpatului Dan Marian Vanghelie, acuzat de DNA.Conform actelor judiciare, inculpatul nu are voie în perioada procesului să încerce în nici un fel să influențeze martorii.Ori prin gestul sfidător de a-și parca limuzina de lux în chiar parcarea instituției pe care a devalizat-o inculpatul Dan Marian Vanghelie face presiuni directe asupra angajaților Primăriei sectorului 5. Iar acest lucru nu se putea întâmpla fără aprobarea expresă a celor care conduc acum Primăria și anume numitul Dan Croitoru și acoliții săi. Conform Codului Penal orice încercare a unui inculpat de a încălca dispozițiile controlului judiciar duce automat la decizia luării unei măsuri preventive în cazul său: arest preventiv sau arest la domiciliu, afirmă Rizea.

v3Am acuzat public în ultimul an faptul că mafia Vanghelie-PNL din cadrul Primăriei sectorul 5 merge înainte. Primarul interimar, Dan Croitoru (PNL), este omul de casă al primarului suspendat Marian Vanghelie. Consiliul Local coordonat de cei doi refuză să se constituie parte civilă în procesul în care cel care nu mai este primar este acuzat de fraude de peste 90 milioane de euro din bugetul Primăriei, mai spune șeful PSD sector 5.