spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeDosarul Realitatea: DNA s-a autosesizat după dezvăluirile făcute de Elan Schwartzenberg şi...

Dosarul Realitatea: DNA s-a autosesizat după dezvăluirile făcute de Elan Schwartzenberg şi Sorin Ovidiu Vântu pe B1 TV

-

„Scandalul Realitatea” continuă şi stârneşte şi interesul procurorilor DNA. Interviurile acordate recent de omul de afaceri Elan Schwartzenberg şi Sorin Ovidiu Vântu în care aceştia au făcut declaraţiile publice grave în scandalul „Realitatea” trezesc şi curiorizatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorul DNA din cazul Realitatea s-a autosesizat şi a cerut interviurile cu cei doi după ce aceştia au povestit public despre tranzacţiile făcute în această speţă. Toate acestea în condiţiile în care chiar DNA comunica oficial că lucrează de cinci ani în dosar, informează B1 TV. 

„Aceasta televiziune a fost furată de domnul Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, prin falsificarea semnaturii mele, cu susținerea unora din sistem, prin mana doamnei Moncea. Punct, asta este povestea tristă dar foarte reală”, a declarat Elan Schwartzenberg în interviu acordat Sorinei Matei.

”Eu nu am tranzacționat nimic cu Elan Schwartzenberg niciodată… El a avut discuțiile cu parterul meu, Păcuraru. Dar atunci când a avut tranzacția cu Vântu eu l-am avertizat că acolo e o situație foarte cețoasa (…) A vrut să facă o tranzacție care nu a existat niciodată”, a replicat Cozmin Gușă.

”Am încercat să protejez acest trust de presă apelând la niște oameni în care aveam âncredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg care s-a dovedit ân final a fi un escroc.(…) Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea. După eșecul cu domnul Elan am făcut același lucru cu un om care credeam că îmi datorează din punct de vedere moral enorm. Micul escroc Gușă. (…) Și acest escroc a avut în proprietate printr-un contract de trustee grupul Realitatea. Într-adevar, și-au trecut trustul de presă ca și o alta companie Petromservice, și-au trecut-o pe numele lor cu complicitatea unui judecator sindic, a unei doamne de la Registrul Comerțului, și cu sprijinul direct al SRI prin domnii Coldea”, a spus, la rândul său Sorin Ovidiu Vântu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img