spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasămediuDOSARUL DE PROXENETISM: Suspectele, printre care şi vedete TV, primeau între 1.500...

DOSARUL DE PROXENETISM: Suspectele, printre care şi vedete TV, primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex

-

Suspectele în dosarul de proxenetism, în care poliţiştii bucureşteni au audiat joi 33 de persoane, printre care vedet TV ca Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile, primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex, transmite Mediafax.
„În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.
Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.
Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img