spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăAnalizeDorel lovește din nou: Pasarelă pe centura București care nu duce nicăieri...

Dorel lovește din nou: Pasarelă pe centura București care nu duce nicăieri…

-

O pasarelă a fost montată peste Centura Bucureşti, în zona A1 Chitila, dar deocamdată de o parte şi de alta a drumului nu există trotuare. Mai mult, unul dintre piloni a fost ridicat în banda întâi de circulaţie, care a fost îngustată. IPJ Ilfov a transmis că a cerut resistematizarea zonei, iar până la remedierea deficienţei, semnalizarea corespunzătoare, transmite news.ro.

O pasarelă pietonală a fost ridicată pe Centura Bucureşti, ănsă în zonă nu există încă trotuare iar pentru ridicarea unui pilon a fost îngustată una dintre benzile de circulaţie.

- Advertisement -

”Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov s-au sesizat din oficiu încă din data de 13 ianuarie a.c., cu privire la faptul că, în zona respectivă sunt deficiente privind sistematizarea şi semnalizarea rutieră, generate de executarea lucrărilor efectuate pentru amplasarea pasarelei pietonale respective. În acest context, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov  au solicitat  administratorului drumului, respectiv Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi executantului lucrării, dispunerea de măsuri, pentru refacerea elementelor geometrice ale drumului (lăţimea benzilor de circulaţie), în zona afectată de lucrări”, a trransmis, luni, IPJ Ilfov.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img