spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeDonald Trump, mesaj de susținere pentru Cozmin Gușă la prezidențiale

Donald Trump, mesaj de susținere pentru Cozmin Gușă la prezidențiale

-

Redacția Solid News prezintă textul scrisorii de susținere din partea lui Donald Trump pentru candidatul independent la prezidențiale, Cozmin Gușă. 

- Reclama -

„Domnului Cozmin Gușă
Candidat la Președinție România

- Advertisement -

Stimate Domnule Gușă,

Sper că această scrisoare vă găsește sănătos și cu un moral ridicat. Cu mare plăcere vă transmit cele mai sincere felicitări pentru candidatura dumneavoastră la președinția României. Dedicarea dumneavoastră față de serviciul public și viziunea pentru viitorul acestei mari națiuni sunt cu adevărat demne de laudă.
În calitate de fost Președinte al Statelor Unite, sunt conștient de marea responsabilitate și onoare care vin odată cu guvernarea unei țări. Sunt profund impresionat de devotamentul dumneavoastră în promovarea schimbării constructive și preocuparea dumneavoastră pentru bunăstarea poporului român.

- Advertisement -

România deține un rol strategic și crucial în Europa de Est și Balcani. Locația geografică a țării dumneavoastră, combinată cu angajamentul ferm față de valorile democratice și stabilitatea regională, o fac un partener indispensabil în asigurarea păcii și prosperității în regiune. Statele Unite au recunoscut întotdeauna importanța României ca aliat cheie, iar relația noastră de lungă durată este o dovadă a valorilor noastre comune și a intereselor reciproce.

Vă transmit cele mai bune urări pentru alegerile care urmează. Fie ca dumneavoastră să aveți succes în eforturile depuse și ca poporul român să fie ghidat de înțelepciune și unitate în alegerea viitorului lui lider. Aștept cu nerăbdare posibilitatea de a colabora pentru a consolida prietenia durabilă dintre națiunile noastre mari.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și să întărim colaborarea noastră.

Cu respect,
Președintele Donald J. Trump”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img