spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăInterviuDoi deputaţi liberali, expulzaţi din sediul PNL din Cluj

Doi deputaţi liberali, expulzaţi din sediul PNL din Cluj

-

Doi deputaţi PNL, Elena Uioreanu (soţia fostului preşedinte CJ Cluj) şi Radu Zlati (fost consilier al lui Crin Antonescu), au rămas fără cabinetele parlamentare din sediul municipal PNL Cluj Napoca, scrie Ziua de Cluj.
Cei doi deputaţi liberali împărţeau, ca birou parlamentar comun, o încăpere din sediul organizaţiei municipale a PNL. În momentul în care conducerea organizaţiei a decis să le perceapă chirie, cei doi au preferat să predea cheile.
„Eu reprezint colegiul 9, de munte, iar Radu Zlati, colegiul 5, din jurul Gherlei şi am considerat că ar fi util să avem birou parlamentar şi în Cluj-Napoca. Drept urmare, ne-am înfiinţat un birou comun în sediul organizaţiei municipale, unde, fireşte, contribuiam la cheltuieli. În noiembrie ne-am trezit brusc că iau o decizie de birou, la care pe noi nu ne-au invitat, să ne ceară 1.200 de lei chirie pentru un spaţiu de opt metri pătraţi. Eu le-am spus că nu-mi pot permite o chirie aşa de mare. În plus, le-am cerut contractul să-l duc la parlament să pot deconta cheltuielile şi nu mi l-au dat. Aşa că am fost nevoită să plec”, a declarat Elena Uioreanu pentru Ziua de Cluj.
Liderul PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, susţine că nimeni nu i-a dat afară din sediu pe cei doi parlamentari, care, susţine el, n-au venit nici măcar la negocieri.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img