DOCUMENTE: Cum a clasat un procuror DNA o ”cascadă de mite” pe filiera Cocoș

0

Sorina Matei a prezentat miercuri pe facebook cum un procuror DNA a clasat un dosar pe motiv de ”cascadă de mite”. Este vorba de un dosar în care celebrul Dorin Cocoș ar fi făcut un denunț.

RELATAREA SORINEI MATEI:

DNA a clasat acum o săptămână şi jumătate mita de la Cocoş pentru Diacomatu pentru că…sunt prea multe mite şi nu poate face diferenţa între ele! Practic, „cascade de mite”! (nu râdeţi, chiar aşa a scris procurorul vieţii, page 11, in the middle)
#CitiţiŞiPracticVăCruciţi👌😂✌️🙈🤪

Povestea este simplă. În martie 2015, Cocoş îl denunţă pe Diacomatu că i-a dat 400.000 de euro şpagă ca să-i grăbească nişte dosare la ANRP. Cocoş lucra printr-o succesiune de proxy/rude, colegi iar cărăuşul care i-a băgat mortul şi dosarele-n în casă, că lui Cocoş îi plăceau money money money, e celebrul Moise, unul despre care io rămân la părerea mea care mi-a fost întărită, că e mai mult decât civil. Whatever. Să ne-ntoarcem. 
Cam toţi recunosc faptele din 2010-2011, depun hârtii, titluri, extrase de cont, dosarele, totul se petrece prin imperiul şpăgii lui Cocoş, Euro Hotel, avem un caz. Mită. Luare pe Diacomatu mafiotos. Denunţător e..darea: Cocoş mafiotos.

În 2017, după 2 ani de la happening denunţ, Cocoş mafios mai e trambalat încă o dată la DNA dacă îşi susţine denunţul pe Diacomatu. Spune că şi-l susţine. Ba chiar îl întăreşte, se apucă să povestească în scris de când s-au cunoscut cei doi mafiotos. De parcă ar interesa pe cineva din alt punct de vedere decât cel infracţional. Mă rog, dacă sunteţi curioşi, se cunosc din 2009. His version of events. Cocoş version.

Acum o săptămână jumătate, într-o vineri (of course, spun of course că vinerea sau în weekend uneori se fac audierile importante de mafiotos, că e vară, vine weekendul şi nimeni n-are chef de DNA), deci vineri, 24 mai 2019!!! (fraierilor), procurorul lui peşte’, Radu Ionescu/Secţia I, coleg de venire în 2017 în DNA cu Veve, îl cheamă pe mafiotos Diacomatu la DNA ca martor “cu privire la pretinderea şi primirea sumei de 400.000 de euro” de la celălalt mafiotos Cocoş. Diacomatu vine şi zice la procurăraş: Să moară mama, nu e adevărat! N-am luat nimic. Dar nu vă zic mai mult că mă autoincriminez. Adică mă bag singur în puşcărie.

Şi atât a zis. Asta e tot. Procurăraşul cel viteaz, v-am spus, Ionescu îl cheamă, atât scrie şi trage imediat şi automat concluzia că fapta nu există. Că aşa a zis mafiotos Diacomatu!

Apoi tot el scrie că nu poate corobora nimic, că mafiotos Cocoş nu a fost suficient de clar (ăla dând declaraţii de 2 ori), CĂ “COnţinutul INFORMATIV e redus” (nu râdeţi, e cu informativ, nu cu proofs)- cel venit de la fi’su lu mafiotos Cocoş (adică ăla a zis de o sacoşă cu care a văzut că s-a dat bani), că-s rude Cocoş cu fi’su- aleluia au descoperit, şi că- ţineţi-vă bine- “în această CASCADĂ DE MITE DATE în condiţii similare în aceeaşi fereastră de timp este practic imposibil de decelat cu precizia necesară formulării unor acuzaţii penale”. Adică în imperiul mitei, el, procurăraşul, nu mai ştie de cap, nu mai ştie care şi cum, îi e lene să muncească, să investigheze, deci…pe scurt, nu s-au luat, nu s-a dat nimic! Nada, ciuciu. Niente.

Finalul e apoteotic. Beautiful, aş zice. Pentru că s-au dat prea multe mite, el – procurăraşul – nu mai ştie şi nici nu înţelege care cum a luat şi nici n-are chef, a trecut timpul (ei stând cu dosarul de 4 ani în DNA), nu mai interesează pe nimeni, deci totul e nul, (ei trimitând chiar ieri pe mită pe Sandu în judecată pe fapte din 2009!) şi scrie şi dă CLASARE PE LUARE DE MITĂ DIACOMATU- 400.000 de coco, în chiar aceeaşi zi în care l-a audiat pe Diacomatu, fără să verifice nimic altceva. O fi scris Diacomatu clasarea, mă gândesc!👌🤪🙈
So, practic, l-a aşteptat pe Diacomatu să vină să spună “nu, să moară Jana, nu io, dar nu zic nimic că mă bag în puşcărie” şi gata, a şi scris şi i-a dat clasarea, nenică.

Aşa, dragii moşului, a mai murit un dosar, clasându-se mitele între mafiotos din Imperiul mitei- pe Cocoş şi Diacomatu- că procurăraşului i-a fost lene, şăfu’ Diacomatu cel protejat a zis “nu“ şi-s oricum prea multe mite, frăţioare. Superb. Aplauze!
Am o vagă impresie că Diacomatu a descărcat multe cascade la viața lui pe la Secu.
#DNASăVinăSăTeIa