spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriDOCUMENT: În 2009, ziare.com scria că Iohannis a fost scăpat de dosarele...

DOCUMENT: În 2009, ziare.com scria că Iohannis a fost scăpat de dosarele cu traficul de copii și organe de „fosta lui iubită” Laura Codruța Kovesi

-

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, propus ca premier, miercuri (n.red-2009), de noua coalitie majoritara formata in Parlament, este cercetat din 1 octombrie pentru neglijenta in serviciu, in legatura cu retrocedarea in 2005 a unor terenuri catre persoane care nu indeplineau conditiile, scria Ziare.com în 14 octombrie 2009.

- Reclama -

Site-ul azi pro Iohannis făcea dezvăluiri explozive despre relația Klaus Iohannis-Laura Codruța Kovesi.

- Advertisement -

Iohannis mai are si un dosar de pe vremea cand in Sibiu, inspectorul scolar Iohannis era acuzat de trafic cu copii, despre care se zice ca ar fi ajuns in bancile cu organe, potrivit AIM. El ar fi fost, insa, pus la adapost de fosta lui iubita, Laura Codruta Kovesi, acum procuror general. In zona Sibiului se spune ca la inceputul anilor ’90 intre baschetbalista Kovesi si tanarul profesor Iohannis ar fi fost o relatie de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruta l-a protejat pe actualul primar si l-ar fi scos din tot felul de incurcaturi, ajutandu-l in ceea ce priveste cercetarea penala sub acuza traficului de copii, mai scria ziare.com.

Între timp de pe site a fost scos pasajul despre presupusa relație Iohannis-Kovesi, dar aveți print screenul salvat.

- Advertisement -

Klaus Iohannis a fost cercetat de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in legatura cu trei dispozitii de primar prin care s-a dispus restituirea a trei terenuri, fara sa se mentioneze si constructiile de pe acele terenuri, mai spunea siteul astăzi pro Iohannis.

 

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img