spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăcoronavirusDOCUMENT EXPLOZIV despre coronavirus/ PRECIZAREA GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ

DOCUMENT EXPLOZIV despre coronavirus/ PRECIZAREA GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ

-

O poza cat o mie de cuvinte…uitati-va la data documentului si apoi la data subliniata in text. Restul sunt povesti…, a scris pe facebook senatorul PSD Mihai Fifor.

- Reclama -

Documentul prezentat de Fifor este al Ministerului Sănătății. În acesta se vorbește de adoptarea de către România a recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății din 22-23 ianuarie anul curent. În documentul Ministerul Sănătății se indică că ROMÂNIA TREBUIE SĂ ASIGURE GESTIONAREA INFECȚIILOR CU NOUL VIRUS. Ca urmare ar fi fost adoptat un Protocol de tratament cu al infecției cu coronavirus, se mai spune în documentul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății și condus de dr Amalia Șerban. Documentul este supravizat de secretarul de stat Horațiu Moldovan.

Documentul pentru aprobarea recomandărilor OMS din 22-23 ianuarie este datat… 20 martie.

PRECIZAREA GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICĂ:

Cu privire la informațiile publicate de dumneavoastră în data 25 martie a.c în articolul “DOCUMENT EXPLOZIV: România a ascuns timp de 2 luni coronavirusul”, Grupul de Comunicare Strategică vă atrage atenția că titlul este un FAKE NEWS, iar argumentele invocate de dvs. în conținutul textului nu sunt bazate pe o informare oficială, ci pe o preluare a unui document publicat pe pagina personală de Facebook a unui senator român.  În plus, conținutul articolului nu este documentat riguros, așa cum prevăd normele deontologice jurnalistice. 

Vă amintim că Guvernul României a luat primele măsuri cu scopul de a limita răspândirea noului Coronavirus, în baza recomandărilor date de Organizația Mondială a Sănătății, dispuse în cadrul reuniunii din data de 22-23 ianuarie 2020, încă din data de 4 februarie 2020, odată cu adoptarea ordonanței de urgență nr. 11/2020 privind stocurile de urgență medical, precum și unele măsuri aferente instituirii carantinei. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...