spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriDOCUMENT EXCLUSIV: Scandalul de la Înalta Curte cu Mălin Bot se lasă...

DOCUMENT EXCLUSIV: Scandalul de la Înalta Curte cu Mălin Bot se lasă cu MĂRTURII ȘOCANTE la Poliție

-

„Nu l-am împins pe acel individ (n.red- Mălin Bot) pe care l-am văzut în urmă cu câteva zile în parcul Icoanei îmbrățisându-se cu un bărbat, acesta probabil purtându-mi ranchiună că l-am recunoscut”, este mărturia făcută la secția de Poliție de Cezar Cătălin Marin, unul din cei amendați cu 200 de lei după scandalul de la Înalta Curte, conform procesului verbal pe acesta l-a transmis spre publicare FLUX 24.

- Reclama -

Cezar Cătălin Marin a susținut totodată că, după ce a făcut această precizare în fața politiștilor, Mălin Bot a renunțat să mai depună plângere împotriva sa.

Scandalul Mălin Bot-Dragnea la Înalta Curte scoate la iveală mărturii interesante de la celelalte părți acuzate că ar fi făcut parte din conflict.

FLUX 24 a decis să publice toate mărturiile pe acest subiect.

Una din mărturiile obținute de FLUX 24 aparține lui Cezar Cătălin Marin:

„În data de 3 octombrie m am aflât atât în incinta Înaltei Curți de Casație și Justiție cât și pe domeniul public din apropiere ÎCCJ în dublă calitate: de justițiabil in sensul că încercam să identific circuitul a două dosare în care am calitatea de parte vătămată și de asemenea de cetățean european cu opinii politice care urmăream modul în care este tratat un demnitar al statului român care experimentează actul de justiție, în favoarea acestuia funcționând principiul prezumției de nevinovăție. Am fost extrem de șocat să observ că persoane care pretind că sunt distinși ziaristi au încălcat limita pe care trebuie să o aibă fiecare dintre. Am fost și mai șocat când am observat că anumite persoane pregătiseră borcane cu roșii și excremente. Probabil doreau să se folosească de prilejul în care un demnitar al statului se află în calitate de justițiabil ca să dea o lecție celei mai inalte instanțe. Apreciez că toată harababură creata în curtea ÎCCJ a avut un dublu rol:  discreditarea Înaltei Curți, dar si discreditarea unui demnitar al statului. Prin urmare fac apel inclusiv la dvs  să efectuăm diligențe pentru a afla dacă prețiosul ziarist intitulat Mălin Bot mai este sau nu în breaslă și să investigăm de ce a vrut să discrediteze Înalta Curte. „

Fostul jurnalist Mălin Bot s-a prezentat drept victimă a unor lovituri pentru care nu există deocamdată nici o dovadă.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img