spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriDoctorița de la Sanador care l-a operat pe băiețelul care a murit...

Doctorița de la Sanador care l-a operat pe băiețelul care a murit este soția șefului masonilor/ Sorina Pintea: Am primit informații

-

Medicul chirurg pediatru Laura Bălănescu de la Sanador, care l-a operat pe băiețelul de un an și opt luni care a murit în weekend, este soția doctorului Radu Bălănescu, șeful masonilor din România, scrie Newsweek.

„Am primit şi alte informaţii, informații pe care nu am căderea să le fac publice, dar pot să vă spun că acestea vor constitui subiectul unei adrese, unei solicitări pe care o să o facem Colegiului Medicilor”, a spus ministrul sănătății Sorina Pintea la TVR.

- Advertisement -

Radu Bălănescu este directorul medical al Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală, președintele Marii Loji Naționale din România și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Potrivit declarației de avere depusă în mai 2018, Bălănescu câștigă pe an 126.074 lei ca șef al masonilor, peste 81.500 lei ca profesor universitar și încă 78.000 lei de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

- Advertisement -

Soția lui, Laura Bălănescu (Topor), este medic primar la același spital, Grigore Alexandrescu, de unde cîștigă peste 109.000 de lei pe an, și cadru didactic la UMF Carol Davila, de unde ia peste 47.000 lei pe an, potrivit declarației de avere a soțului ei. Ea mai câștigă, cu PFA-ul cu care prestează servicii medicale, peste 262.000 lei pe an.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img