spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightDNA intră în budoarul Elenei Lupescu din sediul PNL

DNA intră în budoarul Elenei Lupescu din sediul PNL

-

DNA va intra în budoarul Elenei Lupescu din sediul central al PDL, care este acum este al PNL, pe vremuri resedința Elenei Lupescu, metresa fostului Rege Carol al II-lea.

- Reclama -

Procurorii DNA au decis să disjungă, din Dosarul Microsoft, pentru a fi cercetat separat, un nou dosar care se referă la modul în care s-a cheltuit mita rezultată în urma cazului Microsoft. Ancheta a pornit de la acuzaţiile fostului ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu privind finanțarea fostului PDL.

Procurorii DNA se bazează pe declaraţiile făcute de fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, care, aflat în arest preventiv, a făcut unele denunţuri. Ca urmare a denunţurilor făcute, acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Atunci au apărut primele informaţii referitoare la mita care ar fi ajuns în conturile PDL.Gabriel Sandu a prezentat documente şi dovezi din care reiese că el însuşi ar fi dat PDL 600.000 de euro. Acesta a declarat că banii au ajuns la sediul PDL din Modrogan şi că ar fi primit ordin de la doi oameni-cheie din partid: Vasile Blaga şi Elena Udrea.

G. Sandu a mai spus că un alt partid ar fi fost interesat să intre în “mecanismul şpăgilor”, nominalizând UDMR.

Procurorii au şi o serie de interceptări, din care reiese că politicienii erau interesaţi de posibile metode prin care puteau să intre în acest mecanism.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...