DNA în mafia pădurilor

0
146

COMENTARIU DE CHRIS TERHEȘ, PREȘEDINTELE COALIȚIEI ROMÂNILOR DIN SUA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI (PRELUARE FACEBOOK):

Dovada protectiei oferita de procurorii DNA taietorilor ilegali de paduri din Maramures

In 2015 se protesta pe strazile patriei impotriva taierilor ilegale de paduri. In urma protestelor Iohannis a spus ca va discuta problema in CSAT iar apoi a anuntat ca problema defrisarilor intra in Strategia nationala de aparare, ca sa se poata ocupa de serviciile de problema. Am spus atunci ca acesta e un mod ca serviciile sa poata controla si ultimul sector din Romania de unde se mai poate fura: padurile. Din 2015 a crescut pretul la lemn, inclusiv la cel de foc (intrebati-va rudele de la tara sa va spuna).

Toti s-au dat de ceasul mortii in 2015 cum si ce vor face pentru a opri defrisarile.

Tot in 2015 un om din Baia Mare face plangere la DNA impotriva a 10 persoane care ar fi fost responsabile de defrisarea a 108 hectare de padure (un versant de munte) din zona Borsa-Viseu, jud. Maramures.

Dupa ce procurorul DNA sta 2 ani cu curul pe dosar, vorba lui Kovesi, ii claseaza plangerea omului, nefacand aproape nimic in dosar.

In urma clasarii omul face plangere in instanta, iar instanta desfiinteaza definitiv ordonanta de clasare si retrimite dosarul la parchet pentru a se continua cercetarile.

„Întrucât în cauză probaţiunea este INCOMPLETA (s-au audiat doar petentul şi martorii Dobra Darius şi Mihali Vasile Dănuţ), judecătorul de cameră preliminară urmează a DESFIINTA INTEGRAL ordonanţa de clasare (care a fost menţinută prin ordonanţa procurorului ierarhic superior) şi a trimite cauza la D.N.A.-Biroul Teritorial Baia Mare pentru completarea urmăririi penale”, spune judecatorul de camera preliminara.

Va aduc aminte ca au fost persoane luate de DNA pentru ca ar fi promis ca dau un car de lemne. Aici vorbim despre 108 hectare de padure defrisata. Adica un versant de munte defrisat.

Acest caz este INCA o dovada ca procurorii in cardasie cu serviciile sunt cei care protejeaza mafia taietorilor ilegali de paduri din Romania.

Sa va uitati daca propaganda spune ceva despre acest caz.