spot_img
12.7 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeDivorțul in stil italian care agită Ungaria la vârf: „Peter a ieşit...

Divorțul in stil italian care agită Ungaria la vârf: „Peter a ieşit din cameră, s-a dus în bucătărie, a scos un cuţit şi a început să se plimbe prin casă cu cuţitul în mână”

-

Péter Magyar, fostul soţ al lui Judit Varga, a aruncat pubele în faţa maşinii acesteia, s-a aşezat pe bancheta din spate a maşinii cu care voia să plece, i-a luat geanta, a închis-o într-o cameră, a umblat cu un cuţit prin apartament, a povestit Judit Varga despre momentele triste ale căsniciei sale, într-un interviu acordat lui Péter Hajdú, la Frizbi TV, publicat, miercuri, pe canalul YouTube. Aceasta a declarat că, atunci când Péter Magyar nu a mai putut să facă presiuni asupra ei, ca să se comporte aşa cum dorea el, a încercat să o ameninţe.

Fostul ministru al Justiţiei şi-a amintit şi de un incident în care „Peter a ieşit din cameră, s-a dus în bucătărie, a scos un cuţit şi a început să se plimbe prin casă cu cuţitul în mână”, a explicat Judit Varga şi a adăugat că la incident a fost prezentă şi mama sa, îngrijorată de ceea ce ar putea face soţul ei.

- Advertisement -

Judit Varga a afirmat că, dacă tot a ajuns în această situaţie foarte inconfortabilă, poate că, spunându-şi povestea, ar putea da multora speranţă.

Aceasta a declarat că înregistrarea audio, făcută publică, marţi, de Péter Magyar, nu a fost făcută de fostul ei soţ în scopuri politice sau pentru a o proteja, întrucât acesta o şantaja în mod constant cu înregistrarea. Péter Magyar o şantaja că, dacă îndrăzneşte să divorţeze de el, o va denunţa, iar dacă va face publice momente din căsnicia lor, va avea probleme, a adăugat fostul ministru.

- Advertisement -

Judit Varga a subliniat că situaţia este teribil de umilitoare pentru ea, deoarece se consideră o persoană serioasă, juristă, vorbeşte limbi străine, este mândră că a reprezentat Ungaria în dezbaterile de la Bruxelles, a încercat întotdeauna să se ţină departe de tabloide şi nu a vrut să prezinte oamenilor viaţa sa privată, „iadul său personal”. Aceasta a subliniat că şi-a asumat acest interviu pentru a proteja integritatea familiei sale şi pentru adevărul ei.

Fostul ministru al Justiţiei şi-a amintit că l-a cunoscut pe Peter Magyar ca pe un bărbat fermecător, cu o înfăţişare atrăgătoare, inteligent şi spiritual, care a impresionat-o foarte mult.

Aceasta a adăugat că acum consideră că insolenţele lui, care atunci păreau copilăroase, au fost glume foarte dure, comentarii răutăcioase şi răuvoitoare, pentru că şi-a dat seama că l-a văzut doar pe fostul ei soţ jubilând, nu râzând cu bunătate şi bucurie. Judit Varga a adăugat că a dat naştere la trei copii, creându-i un cămin familial şi un mediu cald, „în care el făcea un singur lucru: să mă critice mereu şi să găsească defecte la orice”.

„Între timp, prietenii lui sau părinţii lui i-au găsit slujbele potrivite şi, mai târziu, când ne-am întors de la Bruxelles şi am devenit secretar de stat, iar mai târziu ministru, el în general primea slujba pentru că eu eram în această poziţie şi profita de asta”, a explicat Judit Varga.

Când divorţul era deja la orizont, Judit Varga spune că soţul ei a încercat să adune dovezi că a fost un tată bun, obţinând astfel custodia comună. Fostul ministru a declarat că, în această perioadă, Péter Magyar poate fi caracterizat prin „acţiuni manipulatoare, calculate, premeditate, cu sânge rece”.

Judit Varga a afirmat că a dezvăluit recent detalii despre relaţia lor pentru că Péter Magyar a minţit, s-a prefăcut în faţa lumii că a fost un soţ bun, că este un bărbat care oferă sprijin, motiv pentru care a simţit că este datoare ungurilor cu povestea sa.

În interviul de aproximativ două ore, Judit Varga a mai spus că Péter Magyar, şi în prezent, induce în eroare oamenii cu o „manipulare josnică, incredibilă” şi că a ieşit în public doar pentru a se răzbuna pe ea, pentru a-şi pune în practică ameninţările.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img