spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăPoliticaDivergente în PNL: PDL vrea rapid Guvernul, PNL nu

Divergente în PNL: PDL vrea rapid Guvernul, PNL nu

-

Candidat la postul de premier din partea viitorului mare PNL, democrat-liberalul Cătălin Predoiu spune că liberalii ar trebui să profite de valul Iohannis şi să preia guvernarea, transmite Digi24.„Până în 2016, PSD și Ponta își pot reveni politic daca îi lăsăm. Acum sunt în genunchi, năuciți. Dacă au fost români care au stat în frig 12 ore ca să voteze pentru Iohannis și îndepărtarea lui Ponta, atunci am putea și noi să stăm în priză 12 săptămâni în birouri încălzite ca să pregătim în paralel programul de guvernare, majoritatea parlamentară și omogenizarea partidului”, propune prim-vicepreşedintele PNL.

Liberalii spun că o astfel de decizie trebuie confirmată la un congres care nu poate fi organizat peste noapte.

- Advertisement -

Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinte PNL: Convenţia naţională este prevăzută, prin statut, în anul 2017. Orice convenţie precipitată, la o dată anterioră anului 2017, va găsi un partid nefuzionat complet.

Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL: Din păcate nu pot fi atât de precisă ca domnul Predoiu. Nu s-a discutat un calendar în interiorul PNL. Pe 5 ianuarie vom avea o discuţie inclusiv pe subiectul fuziunii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img