spot_img
-0.4 C
București
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăControversa Zilei de Andrei Bădin"Diva" Angela a găsit asasinii lui Dragnea de la Hilton CONTROVERSA ZILEI...

„Diva” Angela a găsit asasinii lui Dragnea de la Hilton CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Angela Gheorghiu spune că nu are nici o datorie față de România. Declarația a venit după ce i-a înjurat pe Enescu, Porumbescu și Maria Tănase. Doamna specializată în ultimul timp în urlete isterice la adresa României are nu doar o problemă de caracter, ci și una care ar putea fi tratată la o clădire albă din cartierul Berceni, unde chiar i-ar fi recomandat un sejur mai lung.

Doamna Gheorghiu a fost școlită în România, gratis, nu pe sute de mii de dolari în școlile americane de canto, și dacă nu s-ar fi întâmplat asta probabil astăzi ar fi fost o ilustră necunoscută care i-ar fi dat cu sticla în cap partenerului de viață supărată că nu e apreciată ca Divă. Talentul său muzical de necontestat a fost format însă aici, în România, și pentru acest lucru ar fi trebuit cel puțin să tacă.

După ce a dat din gură vrute și nevrute, doamna s-a mai aruncat încă o dată în ridicol după criticile după derapajele sale: e un atac naționalist, extremist și antifeminist. Mai are puțin și găsește și asasinii lui Dragnea de la Hilton.

Râdem-glumim, dar așa zisa Divă se face și ne face de rahat.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img