spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasămediuDISCUȚII HALUCINANTE ÎN GUVERN DESPRE PENSIILE SPECIALE: Ponta întreabă dacă e...

DISCUȚII HALUCINANTE ÎN GUVERN DESPRE PENSIILE SPECIALE: Ponta întreabă dacă e „pentru cei oficiali sau şi pentru ceilalţi” MINISTRUL APĂRĂRII A CONFIRMAT CĂ SE APLICĂ ȘI ACOPERIȚILOR

-

Guvernul a aprobat, miercuri, un proiect de lege care stabileşte regimul pensiilor militare, premierul Victor Ponta întrebând în şedinţa de guvern dacă proiectul îi are în vedere pe militarii „oficiali” sau este „şi pentru ceilalţi”, referindu-se la ofițerii sub acoperire.

- Reclama -

„Avem mulţi militari în Români, şi la Ministerul Apărării, şi în alte structuri. E doar pentru cei oficiali sau şi pentru ceilalţi chestia asta cu pensia?”, a întrebat Ponta, ministrul Apărării precizând că proiectul este „pentru toţi”.

Ponta a continuat, în mod informal, şi a glumit spunând că probabil „sunt şi prin presă unii care susţin proiectul”.

Proiectul lege prevede că vor fi acordate pensii militare de stat şi pentru soldaţii şi gradaţii profesionişti care îndeplinesc condiţiile de vechime în serviciu, această categorie profesională beneficiind în prezent de posibilitatea menţinerii în activitate până la vârsta de 55 de ani.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...