spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeDirectorul politic al lui Viktor Orbán cu Ron DeSantis la Washington: Ungaria...

Directorul politic al lui Viktor Orbán cu Ron DeSantis la Washington: Ungaria a reuşit să devină un loc sigur pentru conservatori

-

Ungaria a reuşit să devină un loc sigur pentru conservatori, a spus Balázs Orbán, directorul politic al premierului maghiar, la Washington, la conferinţa Heritage Foundation, una dintre cele mai importante instituţii conservatoare de analiză.

- Reclama -

La conferinţa politică “Leadership Summit”, Balázs Orbán a fost singurul vorbitor străin şi a atras atenţia asupra rezultatelor politicilor familiale din Ungaria; asupra faptului că numărul căsătoriilor s-a dublat, iar numărului divorţurilor s-a înjumătăţit. Politicianul maghiar a relatat şi faptul că în urma transformării politicilor familiale, numărul avorturilor a fost redus la jumătate – fără nicio modificare a legislaţiei aferente.

Balázs Orbán a adăugat că oamenii răspund prin acţiuni la modificarea politicii, iar “dacă cineva poate crea o ţară sigură pentru conservatori, va ieşi câştigător”. În ceea ce priveşte dezbaterile cu privire la definirea familiei, directorul politic al lui Viktor Orbán a punctat că tatăl este bărbat, iar mama este femeie. “În Ungaria, dezbaterea se încheie aici”, a spus politicianul maghiar.

Printre vorbitorii conferinţei la nivel înalt susţinute cu ocazia împlinirii a 50 de ani a Heritage Foundation s-au aflat mai mulţi membri ai legislativului american.

Discursul de încheiere al evenimentului de două zile va avea loc vineri şi va fi susţinut de către Ron DeSantis, guvernator al statului Florida. În cadrul partidului, în desemnarea candidatului republican care va merge în cursa electorală prezidenţială din 2024, acesta este considerat unul dintre cei mai importanţi contracandidaţi ai lui Donald Trump.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img