spot_img
22.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăhighlightDirectorul economic din Primăria Capitalei, reținut/ Câștigă 2500 de euro pe lună...

Directorul economic din Primăria Capitalei, reținut/ Câștigă 2500 de euro pe lună și are colecție de tablouri de 150.000 euro

-

Mircea Ovidiu Constantinescu, directorul economic din Primăria Capitalei, a fost reținut de DNA duminică seară și urmează să fie prezentat instanței pentru arestare.

- Reclama -

tablouriConform declarației de avere, Constantinescu are obiecte de artă de 150.000 de euro. De asemenea a acordat împrumuturi de peste 60.000 de euro.

venitAcesta câștigă de la Primărie 85.145 lei pe an. Își mai îmbunătește veniturile predând la o școală generală de unde mai câștigă 39.999 lei. Deci un total anual de circa 125.000 lei, adică circa 30.000 de euro.

Mircea Constantinescu a fost scos din sediul DNA cu cătuşe la mâini şi urcat într-o maşină a anchetatorilor, pentru a fi dus în arest.

Întrebat de jurnalişti dacă Sorin Oprescu i-a cerut mită, directorul economic din Primăria Capitalei a spus: „Nu mi s-a cerut niciodată”.

Mircea Constantinescu va fi dus, luni, la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, în acest dosar au mai fost reţinuţi Cristian Stanca, fostul şofer al lui Sorin Oprescu, directoarea Centrului Cultural „Palatele Brâncoveneşti”, Ruxandra Petroi Avasiloae, şi adjunctul acesteia, Florin Şupeală.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img