spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăhighlightDirectorul Centrului de drept arab și musulman face dezvăluiri: DACĂ EUROPA VREA...

Directorul Centrului de drept arab și musulman face dezvăluiri: DACĂ EUROPA VREA SĂ SE SINUCIDĂ

-

Sami Aldeeb Abu –Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman, le dă pe site-ul ripostelaique.com sfaturi țărilor care primesc imigranți musulmani.

Sfaturile vin din partea unuia dintre acei musulmani care cunosc foarte bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate, scrie bloggerul român din Germania Bogdan Calahari care preia textul lui Sami Aldeeb Abu –Sahlieh.

- Advertisement -

TEXTUL LUI SAMI ALDEEB ABU-SAHLIEH:

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.

Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.

Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar.

Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.

În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:

“Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinei publice.”

Sami Aldeeb Abu – Sahlieh

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img