spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAnalizeDîncu îl amenință cu pușcăria pe Dragnea

Dîncu îl amenință cu pușcăria pe Dragnea

-

”Nu vreau ca intrând în sarabanda amintirilor să-i prejudiciez libertatea din acest moment”, a declarat la Gold Fm președintele Colegiului Național al PSD, Vasile Dîncu, despre declarațiile lui Liviu Dragnea făcute duminică într-un interviu la Realitatea Plus.

EL a vrut să facă scandal atacând PSD-ul și vrea prin asta să intre cumva în discuția publică ca fiind actor. Nu o să vorbesc despre el și mai am câteva motive. El este în momentul de față într-o situație destul de grea. Eu respect prietenia așa cum știu eu. Nu îmi schimb sentimentele în funcție de ceilalți. El a inventat foarte multe lucruri în acea dezbatere. Probabil și-a creat o memorie falsă, cum se întâmplă în situații critice: uiți de fapt ce s-a întâmplat și începi să fentezi, începi să-ți aduci aminte lucruri care-ți convin și mai ales în situații foarte tragice. Nici nu vreau ca intrând în sarabanda amintirilor să-i prejudiciez libertatea din acest moment. Și atunci prefer să păstrez o tristețe pentru că un prieten, un om pe care l-am ajutat foarte mult, a încercat să mă folosească și înainte, dar și acum, pentru a se cățăra undeva mai sus. De data aceasta nu o să fiu scară pentru Liviu Dragnea, a mai declarat Dîncu.

- Advertisement -

Liviu Dragnea a relatat într-un interviu la Realitatea PLUS că, după alegerile parlamentare din 2016, câștigate de PSD, Eduard Hellvig și Florian Coldea i-au cerut să-l desemneze premier pe Vasile Dîncu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img