spot_img
27 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăAnalizeDin arest la domiciliu, Dodon anunță revolte masive

Din arest la domiciliu, Dodon anunță revolte masive

-

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, a declarat că în toamnă va avea loc un colaps în administrația publică și o explozie socială din cauza seriei de eșecuri politice și economice ale actualelor autorități pro-occidentale. El a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat publicaţiei ”Komsomolskaia Pravda” din R.Moldova.

”Deja este clar pentru toată lumea: situația se înrăutățește pe zi ce trece, nu se va îmbunătăți, cu acest guvern. În toamnă sau la iarnă situația va exploda. Sistemul de stat în sine nu va supraviețui cu o astfel de guvernare, care se află într-un haos total. Acest sistem pur și simplu se va destrama. La un moment dat, poate chiar în toamnă, nu va mai putea funcționa”, a spus Dodon. Fostul președinte crede că după ce cetățenii vor primi primele note de plată pentru încălzire, vor începe proteste în masă. ”Și nu va conta dacă cineva este pro Rusia sau cineva este pro Europa. Vor apărea tabere de corturi în raioane, la Chișinău, în sate. Dacă mâine apare un astfel de oraș format din corturi în centrul Chișinăului, vă asigur, chișinăuienii vor pregăti cine calde pentru locuitorii săi! Pentru ca ei să poată protesta împotriva Maiei Sandu”, a spus politicianul.

- Advertisement -

Dodon a declarat zilele trecute că autoritățile moldovene au ales o metodă greșită de combatere a inflației, ceea ce va conduce la probleme financiare pentru populație și antreprenori. Fostul președinte al țării consideră că motivele creșterii inflației se află în incapacitatea guvernului țării de a gestiona afacerile interne și de a negocia cu partenerii externi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img