Digi vrea să îngroape scandalul Biden

0
75
090120-N-0696M-204 Vice President Joe Biden takes the oath of office at the 56th Presidential Inauguration, Washington, D.C., Jan. 20, 2009 (DoD photo by Mass Communication Specialist 1st Class Chad J. McNeeley/Released)

Ăştia de la Digi 24 până nu se fac ei de toată bafta nu se pot abţine. Au scos aseară cică un „jurnalist de investigaţie” pe numele lui Casey Michel care să spună practic că nu e important ce spune Rudy Giuliani pe Biden şi rahaturile lor România, scrie jurnalista Sorina Matei pe facebook.

Bineînţeles că e important. Unde se face de rahat Digi: Casey Michel nu e jurnalist activ de investigaţii, e mai mult analistolog aşa, a avut în trecut colaborări la ziare, dar acum e scriitor. Şi mai mişto e că în trecut chiar Casey Michael scrie că a colaborat cu OCCRP. OCCRP fiind băgată peste cap în rahatul investigaţiei, fiind menţionată ca argument suprem în raportul CIA care s-a văzut că nu coincide cu scriptul discuţiei telefonice cu preşedintele Ucrainei. Practic, CIA a aruncat prin nota de subsol OCCRP under the bus. Cât despre adevăraţii jurnalişti de investigaţii americani, din contră, cei care fac investigaţii pe bune, nu că sunt interesaţi, sunt profund interesaţi de subiect, ca orice jurnalist, şi sapă. Nu de ieri, de mai mult timp, mai spune Matei.