spot_img
22.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeDezvăluirile șocante ale propunerii USR-PLUS pentru postul de viceprimar la Bacău: Kompromaturi...

Dezvăluirile șocante ale propunerii USR-PLUS pentru postul de viceprimar la Bacău: Kompromaturi (metodă folosită de KGB pentru discreditarea oamenilor politici, de afaceri șamd) și autobuze

-

Consilierul local Cristian Ghingheș, propunerea USR-PLUS pentru postul de viceprimar al municipiului Bacău, a denunțat luptele pentru putere din interiorul formațiunii. Pe grupul privat de Facebook „USR-PLUS Bacău pentru parlamentare”, Ghingheș a vorbit despre kompromaturi (metodă folosită de KGB pentru discreditarea oamenilor politici, de afaceri șamd) și înțelegeri „pe sub masă”, scrie Ziarul de Bacău.

- Reclama -

CE SUSȚINE GHINGHEȘ:

Sincer, vouă vă place cum decurg lucrurile în USR-PLUS zilele acestea, la nivel național și nu numai, în ceea ce privește desemnarea candidaților la parlamentare?

AUTOBUZE, LISTUȚE, KOMPROMATURI, ÎNȚELEGERI PE SUB MASĂ ETC.

Mie nu și chiar am simțit nevoia să vă împărtășesc acest lucru, trăind cumva cu speranța că nu sunt singurul care are nevoie de multe kilograme de lămâie ca să treacă peste perioada asta.

Toate combinațiile și discuțiile interne umbresc cumva, cred eu, scopul pentru care majoritatea suntem aici: să facem lucruri în comunitate. Unii numesc asta naivitate sau idealism – să fie sănătoși!

Cel puțin la nivel municipal, am câștigat alegerile și oamenii așteaptă să livrăm politici și servicii publice de calitate pentru ei. Mi-ar plăcea să văd mai multă energie depusă și în acest sens, nu doar în luptele astea interne care nu fac decât să adâncească anumite prejudecăți și probleme de comunicare dintre USR și PLUS.

În acest sens, îmi afirm disponibilitatea de a coordona un grup USR-PLUS care să funcționeze la nivel local ca suport pentru viitoarea administație condusă de Lucian. Vor da năvală problemele peste noi în Primăria Bacău, iar un grup de lucru deja structurat la nivel de organizație politică poate constitui un real ajutor.

Nu de alta, dar cred că începem să nu mai vedem pădurea din cauza copacilor…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img