spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăDezvaluiriDezvăluirile omului procurorului Zdreanță: Toţi, până şi ţiganii din oraş, preferaţii lui...

Dezvăluirile omului procurorului Zdreanță: Toţi, până şi ţiganii din oraş, preferaţii lui Negulescu, ştiau că se duce cu bomboane şi cadouri la Andreea

-

Răzvan Alexe, omul de afaceri presat de faimosul anchetator DNA Negulescu sa nenoroceasca mai multe persoane pentru a ramane in libertate, s-a decis să vorbească. El a acordat un interviu in exclusivitate pentru România TV dupa ce a fost audiat timp de 4 ore la DNA Ploiesti intr-un dosar ce vizează abuzurile procurorului Portocala.

„Denunţuri, dacă vă referiţi la cele despre care se vorbeşte în presă, eu nu am făcut niciun denunţ împotriva familiei Cosma, mai ales împotriva lui Mircea Cosma şi Vlad Cosma. Eu mi-am recunoscut faptele şi am mers pe procedura simplificată. Nu am dat niciodată o declaraţie contradictorie sau împotriva lui Mirce Cosma. Mai mult, la ICCJ, la completul de 3, am spus că eu niciodată nu i-am dat bani lui Mircea Cosma. De când am fost arestat, noiembrie 2013, am fost citat la ora 7 seara prin telefon si obligat sa mă prezit în maxim o oră la audieri. Mi-a spus că dacă fac ceva efervescent de familia Cosma. Mai exact? Exact aşa „Ha ha ha dacă imi spui ceva mai eferfescent de Vlad Cosma sau de Mircea Cosma s-ar putea să nu te cazez la hotel la Câmpina. Se referea la arestul preventiv, sediul arestului e la Câmpina”, declară Razvan Alexe.

„Neputând să mă aresteze pentru spălare de bani, mi-au extins cercetările şi pentru trafic de influenţă. Denunţătorul meu este un domn de la o societate de drumuri si am înteles că în săptămânile dinainte să mă întorc eu din SUA, a avut 3 perchezitii la el la firmă, asta în timpul în care fiul său era şi el audiat cu cătuşele pe masă de un alt ofiţer de la poliţie din Prahova. Adică sub o presiune maximă, a dat un denunţ şi asta a fost proba pentru care m-a arestat pe mine. În timpul arestului meu au fost nenumărate presiuni să dau declaraţii despre Mircea Cosma şi Vlad Cosma. Identităţile protejate au apărut în contextul în care eu dacă declaram ceva nereal, să nu ştie lumea că eu sunt cel care declară nereal, îmi dădea identitate protejată să nu fie combătut în instanţă.
- Advertisement -

Domnului procuror Negulescu…în timp ce arestează lumea îi place să facă nişte glume şi mie mi-a spus aşa: Dacă domnul judecător nu ţi-a dat mandat de arestare preventivă la prima propunere, la a doua îţi garantez că dacă mă duc la grădina zoologică, iau o maimuţă, îi tai coada şi-o trimit în faţa la tribunalul Prahova, orice judecător îţi dă mandat 30 de zile şi te cazează direct la hotel câmpina. Domnul procuror Negulescu, tot în glumă, povestea că…cânta aşa melodios că gata l-am arestat pe răzvan alexe, sunt cu o gheară băgat în Vlad Cosma, mă caţăr până la Mircea Cosma şi de acolo mai am un pas şi sar în patul pisici, pisica fiind Andreea Cosma„, dezvăluie Răzvan Alexe.

„Se ştia în Ploieşti că Negulescu făcuse o pasiune pentru Andreea Cosma? Normal, toţi, până şi ţiganii din oraş, preferaţii lui Negulescu, ştiau că se duce cu bomboane şi cadouri la Andreea şi că făcuse o pasiune. Din câte am înţeles şi din câte ştiu de la familia ei, a fost cu un buchet de flori s-o ceară de nevastă. Cred că a fost o împletitură de interese; pe de o parte pe el îl interesa foarte mult Andreea Cosma, pe de altă parte se cerea de la Bucureşti să cadă Mircea Cosma, pe mine cred că au încercat să mă folosească pentru a-l dărâma pe Mircea Cosma, care atunci era preşedintele consiliului judeţean”, a punctat Alexe.

- Advertisement -

„O lună de zile m-a tot disperat doar doar o să zic ceva, să dau o declaraţie de Sebatian Ghiţă. Mi-a zis aşa: Domne, tu nu înţelegi că eu cu Sebastian Ghiţă suntem ca un tren pe calea ferată, suntem două şine care nu se întâlnesc niciodată. Acum de-abia se coace cozonacul şi macazul se schimbă şi liniile se vor întâlni undeva, iar când se vor întâlni va păţi ca Teodor Berna , va fi o explozie şi vreau să mă ajuţi cu chestia asta. Ulterior am dat o declarataţie şi a pus presiune şi sub amenintarea ca voi fi rearestat dacă nu voi spune ceva de Ghiţă. Dar dosarele erau deja la DNA”, a conchis Alexe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img