spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeDezvăluirile fostului șef al spionajului extern ucrainean: Nu numai soția șefului spionajului...

Dezvăluirile fostului șef al spionajului extern ucrainean: Nu numai soția șefului spionajului militar a fost otrăvită, ci și mai mulți oficiali de rang înalt

-

Soția șefului Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, Marianna, a fost otrăvită cu arsenic și mercur, a declarat la radioul NV fostul șef al Serviciului de Informații Externe ucrainean Valery Kondratyuk. 

„În timpul testelor, au fost descoperite metale precum arsenul și mercurul. Acest lucru au afectat-o nu numai pe soția lui Kirill Budanov în mod direct, ci și mai mulți angajați ai Direcției Principale de Informații a Regiunii Moscovei, iar noi nu vorbim numai despre gardienii care erau alături de soția lui Budanov, vorbim de oficiali de rang înalt, șefi de zone care sunt responsabili de operațiunile împotriva Rusiei”, a spus generalul.

- Advertisement -

Presa ucraineană a relatat astăzi că Marianna Budanova a fost otrăvită cu metale grele. Acest lucru a fost confirmat ulterior de Andrey Yusov, reprezentant al Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării ucrainean.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img