Dezvăluiri șocante despre liberalul șef la AVAS: A șutit parchetul pentru o școală din Argeș și l-a montat la sediul PNL și în biroul unui deputat

0

Avem informaţii incredibile despre o serie de acţiuni ale liderului PNL Argeş, Adrian Miuţescu, care au prejudiciat grav lucrări de interes public ce trebuiau realizate la o şcoală din Argeş. Este vorba de Şcoala Gimnazială Valea Iaşului pentru care s-a cumpărat parchet în vederea renovării. Spunem cuvinte grele, dar reale. Vorbim despre comiterea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals şi uz de fals. Mai pe scurt, fapte penale! Ca prin minune, materialele au ajuns pe mâna lui Miuţescu, iar acesta a renovat sediul PNL din centrul Piteştiului cu parchetul care revenea şcolii. Asta în timp ce multe din şcolile din Argeş nu au beneficiat de lucrări de modernizare, iar WC-urile din fundul curţii sunt de actualitate chiar şi în 2020, sunt acuzațiile incredibile din Instituțiile Statului.

Liderul PNL Argeș, Adrian Miuţescu, a fost numit în decembrie anul trecut în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Prin lege, preşedintele AAAS face parte şi din Comitetul Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări al EXIMBANK, unde în calitate de membru primeşte  20.000 lei/lună. El este și membru în Consiliul de Administraţie la ROMAERO (Compania Aerospaţială din România).

După ce liderul PNL Argeș, Adrian Miuţescu, a fost numit șef la AVAS, fiul său a fost detașat la Curtea de Conturi cu toate că guvernul Orban anunțase încetarea detașărilor. Fiul a luat 3 la BAC. Informația a fost furnizată tot de site-ul Instituțiile Statului.

CE SUSȚINE INSTITUȚIILE STATULUI:

Primăria Valea Iaşului, condusă de edilul liberal Nicolae Barbu, a achiziţionat parchet pentru modernizarea unei şcoli din comună. Din păcate, materialele nu au ajuns niciodată la şcoala cu pricina, ci tocmai la Piteşti, unde – anul trecut – s-a muncit intens la renovarea sediului PNL Argeş.

Din informaţiile pe care le avem, parchetul a fost montat în sala de şedinţă şi în biroul deputatului Dan Bica. Materialele au fost cumpărate de la firma Electroutil din Curtea de Argeş, condusă de omul de afaceri Vasile Surdu.

Acum, când Curtea de Conturi face verificări la Valea Iaşului, situaţia a devenit foarte tensionată pentru Miuţescu şi primarul Barbu. De altfel, cei doi au lucrat la mazilirea viceprimarului, care viceprimar cunoaşte măgăriile făcute de primar cu girul şefului de partid.

Încolţit din toate părţile, edilul de la Valea Iaşului vrea să şteargă urmele. Aşa că l-a sunat pe omul de afaceri Vasile Surdu şi i-a cerut factură pe persoană fizică pentru materialele la care am făcut referire. Legal, Barbu nu poate primi factură pentru materialele cumpărate anul trecut, dar edilul încearcă să-şi rezolve problemele şi să achite personal, materialele folosite la sediul PNL, dar achiziţionate pentru o şcoală.

Vestea proastă e că discuţia dintre Barbu şi Surdu a avut loc telefonic, iar primarul avea alături mai multe persoane care au auzit conversaţia. Iar belelele abia acum încep pentru şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, şi primarul Nicolae Barbu.