spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriDezvăluiri șocante ale soției fostului colonel SRI arestat în scandalul Black Cube

Dezvăluiri șocante ale soției fostului colonel SRI arestat în scandalul Black Cube

-

Soția fostului colonel SRI Daniel Dragomir, arestat în dosarul Black Cube, afirmă că se teme pentru viața acestuia.

După arestarea preventivă l-am căutat o săptămână ba la secția 19, ba la arestul central, nimeni nu vroia să îmi spună unde este. Foarte greu am reușit să îl văd după o săptămână, a spus soția lui Dragomir într-un interviu la România TV.

Este șocat de ce se întâmplă, a rămas și fără avocat , avocata noastră (n.red-Laura Vicol) a fost făcută martor în acest dosar, este o perioadă dificilă pentru noi, a spus ea.

mariAre motive să se teamă pentru viața lui, a precizat Mari Dragomir.

Adevărul va ieși la suprafață la un moment dacă se dorește, Acum nu știu dacă se dorește, a mai susținut soția lui Daniel Dragomir.

Sunt urmărită, sunt supravegheată. la firmă, acasă. Mi-au luat toate calculatoarele, au luat și calculatorul copilului unde își făcea temele, au distrus firma, a mai declarat soția fostului colonel SRI.

Copiilor soferului din firmă, familiei socrului acestuia i-au fost luate calculatoarele de o lună, a mai spus Mari Dragomir.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...