DEZVĂLUIRI INCREDIBILE/ Iohannis se face de râs la intâlnirile oficiale: Nu ştie ce să zică, nu are nici o idee, nici nu se mai duce la summituri

0
125949

Într-un dialog dintre jurnaliştii Mihnea Măruţă şi Cristian Tudor Popescu, publicat de site-ul Pressone.ro, cei doi prezintă unele informaţii incredibile despre preşedintele Klaus Iohannis, scrie b1.ro.

Astfel, Mihnea Măruţă spune la un moment dat că “înclin să cred că președintele nu se mai prezintă la summit-uri pentru că nu știe ce să zică. Mi s-a relatat că participă la discuții cu delegații oficiale și nu are nici o idee”. Întrebat despre aceste informaţii, Cristian Tudor Popescu răspunde sec: “Le confirm”.

Iată dialogul dintre Mihnea Măruţă şi Cristian Tudor Popescu pe acest subiect:

„Mihnea Măruţă: Mă aduceți la altă întrebare pe care o pregătisem. Cum facem că ratăm din nou? Cum se explică discrepanța atât de mare între ce speram în noiembrie 2014 și ceea ce demonstrează președintele Iohannis de un an și jumătate?

Cristian Tudor Popescu: Nu mă aflu în situația de a fi sperat ceva în legătură cu domnul președinte Iohannis.

Mihnea Măruţă: Eu am sperat și cred că milioane de români au crezut că măcar va fi normal. De data asta însă, dezamăgirea este de nivel intelectual, nu e de nivel politic.

Cristian Tudor Popescu: (râde) – Intelectual și uman.

Mihnea Măruţă: Înclin să cred că președintele nu se mai prezintă la summit-uri pentru că nu știe ce să zică. Mi s-a relatat că participă la discuții cu delegații oficiale și nu are nici o idee. Confirmați aceste informații?

Cristian Tudor Popescu: Le confirm. Am avut o întâlnire cu domnul Iohannis înainte să fie președinte. De-aia vă spun că n-am avut iluzii. În campania electorală mă interesa un singur lucru: să nu iasă Ponta. Știam ce e cu domnul Iohannis, dar nu regret niciun moment, nici măcar acum. Dac-ar fi ajuns Ponta, e greu de imaginat și distopia corespunzătoare.

Mihnea Măruţă: Și-atunci cine conduce România în acest moment?

Cristian Tudor Popescu: E o foarte bună întrebare. Cine conduce România în acest moment… Răspunsul meu este: nu știu. Și mă îndoiesc că știe cineva.

Mihnea Măruţă: Un grup?

Cristian Tudor Popescu: În acest moment, conducerea România este disolută, este distribuită.

Citiţi integral dialogul dintre Mihnea Măruţă şi Cristian Tudor Popescu pe site-ul Pressone.ro.