spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriDezvăluiri explozive despre șeful Secției de Combatere a Corupţiei din DNA: A...

Dezvăluiri explozive despre șeful Secției de Combatere a Corupţiei din DNA: A mușamalizat două crime

-

Dezvăluiri explozive despre procurorul Gheorghe Popovici, șeful Direcției 1 din DNA sunt făcute de jurnalistul tulcean Neculai Amihulesei pe facebook.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV #SRIDNAGate/ DOCUMENTE DNA care dovedesc Poliția Politică SRI-DNA

Popovici este şeful Secţiei de Combatere a Corupţiei din DNA. Acesta a girat majoritatea dosarelor DNA eșuate în instanță.

Procurorul Gheorghe Popovici, șeful Secției I a DNA și omul de încredere al Codruței Kovesi, are un trecut extrem de interesant. La Tulcea, în calitatea sa de procuror-vânător a spălat mai multe dosare penale care vizau măcelul păsărilor protejate din Deltă făcut de grupuri de vânători italieni. Procurorul Popovici a fost acuzat, de asemenea, că ar fi mușamalizat două crime comise în zona Dunavăț de braconierii. În calitatea sa de procuror criminalist, Popovici nu a realizat constatarea la fața locului a dublului omor dictând din biroul din Tulcea că ar fi fost un banal accident naval, ipoteză infirmată ulterior de expertizele tehnice judiciare independente. Cine credeți că l-a ”salvat” pe Popovici de la răspunderea administrativă și penală în acest imens scandal? Procurorul pe atunci la Parchetul General, acum judecător la Înalta Curte Horia Șelaru! Drept recompensă că a mușamalizat un dosar de dublu omor, Popovici a fost promovat de la Parchetul Tulcea la DNA și în scurt timp a devenit șef Secția I. Mai trebuie spus că Popovici a fost coleg de facultate cu Victor Ponta…, afirmă Neculai Amihulesei.

CITIȚI ȘI: Afacerile numărului 3 din DNA

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...