Dezvăluiri Cristoiu Blog din Ministerul Dezvoltării despre Grindă: „Nu este doar redus intelectual, este și foarte rău”

0
111

Ministerul Dezvoltării este în fierbere. Ministrul Ion Ștefan, zis Grindă, tună și fulgeră împotriva angajaților. Potrivit unor surse din interior, acesta, sub paravanul unei reorganizări, vrea să scape facă loc oamenilor din partid. Funcționari, buni profesioniști, care nu au fost niciodată într-un partid se tem că vor fi concediați pentru a face loc liberalilor pe care vrea să-i recompenseze ministrul. „Nu este doar redus intelectual, este și foarte rău”, a precizat sursa din minister, transmite Cristoiu Blog.


Practicile lui Ion Ștefan, de a-și alege colaboratorii pe sprânceană, nu mai sunt un secret și au devenit politică de partid. Recent, mai mulți tineri din Focșani, de unde este ministrul, s-au dus la sediul PNL să facă cereri de înrudire cu el pentru a putea obține un loc de muncă.

Monitorul de Vrancea scrie că pe plan local „posturile de conducere din instituțiile publice au fost adjudecate de persoane care au grad de rudenie cu ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, zis „Grindă” și, mai nou, cu prefectul Gheorghiță Berbece”.
Liberalii nici nu s-au prins că tinerii au recurs la un gest de frondă și au vrut, inițial, să le primească cererile.
„Nu vor să ne mai primească cererile de înrudire. Inițial ne-au spus că vor să le primească, am ieșit să semneze toată lumea și să le dăm. Acum au închis ușa și nu vor să ne mai răspundă. Sperăm că domnul Ion Ștefan ne vede pentru că vrem și noi să ne înrudim cu el. Am auzit că s-a aprobat, a venit domnul Orban sâmbătă, să putem și noi să depunem aceste cereri”, a explicat, pentru Monitorul de Vrancea, un tânăr care a aspirat la statutul de „rudă cu grindă”.