spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN PSD: Peste un milion de euro pentru Liviu Dragnea...

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN PSD: Peste un milion de euro pentru Liviu Dragnea de la primarul Daniel Florea

-

Noul primar al sectorului 5, Daniel Florea,  nu se întelege cu “sponsorii” la împărțirea ciolanului. Avram Gheorghe, fost consilier local la Primaria sectorului 3 si fost consilier local in Branesti, judetul Ilfov, și cumnat al deputatului Ninel Peia, exclus din PSD, amenință cu dezvăluiri despre Daniel Florea, actualul primar al sectorului 5 si liderul PSD, Liviu Dragnea.

- Reclama -

El  a spus ca daca Daniel Florea, actual primar al sectorului 5 nu il pune director la ADP atunci va da in presa si la DNA toate ilegalitatile pe care Daniel Florea le-ar fi facut in campania pentru sectorul 5.

Gheorghe afirmă că Daniel Florea ar fi dat in jur de un milion de euro catre sediul central al PSD și că l-ar fi finanțat pe Liviu Dragnea, liderul PSD, ca ar fi cumparat voturi in sectorul 5 si a platit, de asemenea, plecarea lui Dragnea, Firea si Zgonea in Israel si multe alte cheltuieli pentru sediul central PSD din Kiseleff nr 10.

Avram i-a cerut postul lui Florea, acesta l-a refuzat si-a i-a spus acestuia ca nu ii poate da acest post deoarece trebuie sa puna pe acel post un om de al lui ca sa isi poata recupera banii pe care i-a investit in Dragnea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img