spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriDezvăluire bombă: Sebastian Ghiță a ordonat filajul de la Paris pentru SRI

Dezvăluire bombă: Sebastian Ghiță a ordonat filajul de la Paris pentru SRI

-

Bănuiesc că Sebastian Ghiță e implicat în filajul de la Paris al Elenei Udrea și a Alinei Bica, a declarat duminică seară la B1 Tv fostul președinte Traian Băsescu.

- Reclama -

”El (n.red-Ghiță) a fost primul care a publicat pozele, la postul lui de televiziune. Pot să bănuiesc. Am un raport oficial în care mi se dă o explicație care e alta. Eu nu pot să nu lucrez instituțional. Am un raport ofical care infirmă acest lucru. L-am cerut atunci. Nu îmi era atât de Bica, dar era campanie și un candidat era lovit crunt.Era un amestec în campania electorală. Am toate elementele, inclusiv în discuțiile cu Ghiță, de unde să înțeleg că a fost un serviciu românesc. Dar eu nu l-am înregistrat pe Ghiță”, a susținut Băsescu.

Jurnalistul Ion Cristoiu, prezent în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, a susținut că Sebastian Ghiță ar fi implicat în operațiunea de filaj de la Paris, dar ca parte a unei acțiuni a SRI.

Fotografiile cu Elena Udrea și Alina Bica au apărut în campania electorală prezidențială din 2014 pe un site care a publicat doar această postare și imediat au fost preluate de România TV, post patronat de Sebastian Ghiță. Siteul a fost închis la scurt timp.

Mai apoi Elena Udrea și Alina Bica au fos arestate.

Eu sunt furios pe Ghiță că m-a înregistrat stând cu mine la masă. E și modificată înregistrare. Nu vreau să discut pentru că o să merg la Parchet. Faptul că stă cu mine la masă și mă înregistrează… Sunt 99% sigur că el m-a înregistrat. Atunci a fost o discuție, mai era și un ziarist cu noi la masă… Nu i-am dat voie să mă înregistreze…, a spus Băsescu.

”Dacă azi, săptămâna trecută, eram la Cotroceni, făceam din găsirea lui Ghiță cel mai important obiectiv al structurilor de securitate din România. S-a lovit în SRI direct.Aș fi mobilizat toate structurile de securitate să mi-l găsească. La fel cum a fost la Omar Hayssam, n-am avut liniște până nu îl aduceau înapoi”, a susținut Băsescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img