spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRE BIG TIME: Dovada că documentul care a incendiat Guvernul și PNL...

DEZVĂLUIRE BIG TIME: Dovada că documentul care a incendiat Guvernul și PNL a fost scris de consiliera lui Cîțu

-

Premierul Florin Cîțu a negat marți orice legătură cu documentul trimis de un consilier guvernamental, cu antetul guvernului, către liderii de partid. El a spus că nu cunoaște documentul, că nu l-a văzut, că nu a fost înregistrat la cancelaria premierului și a pus la îndoială autenticitatea lui. Invitat să comenteze declarația lui Ludovic Orban, care a cerut plecarea sa de la guvern, Cîțu a spus că ”dl. Orban trebuie să vină cu dovezi că e adevărat. Cine spune că sunt documente reale, să vină cu dovezi, să demonstreze”.

- Reclama -

Pentru cine merge însă la originea documentului se poate găsi autorul: Mioara Costin, consiliera premierului Cîțu.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se numeşte în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se arată în decizia semnată în 22 aprilie de premierul Florin Cîţu şi publicată în Monitorul Oficial.

Întrebat de ziariști care e diferența între comportamentul lui Liviu Dragnea, care a folosit la partid două angajate de la Direcția județeană a copilului Teleorman, și el însuși, Florin Cîțu a respins orice asemănare.

”Eu singur îmi fac campania, eu îmi fac mesajele, eu scriu singur mesajele. Eu am verificat, nu există așa ceva, nu a fost înregistrat la cancelaria mea, nu a fost semnat”, a mai spus Cîțu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi, la Ploieşti, legat de documentul cu antetul guvernului care dădea indicații liderilor din PNL, că cine a luat o astfel de decizie „trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a spus Orban.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...