spot_img
24.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăDezvaluiri"Dezaxata" care conduce DNA

„Dezaxata” care conduce DNA

-

Codruţa Kovesi le-ar fi trimis procurorilor din DNA un e-mail în care le spunea că cel care a făcut înregistrările apărute în spaţiul public va fi numit infractor, precizând că instituţia nu ar trebui să se identifice cu acesta. Informarea transmisă magistraţilor din DNA a fost publicată de luju.ro.

- Reclama -

Uitati-va ce „dezaxata” conduce „anticoruptia”! Ce intelegem noi de aici, dincolo de faptul ca e usor „agramata” si nu stie sa faca acorduri? 1. Ca exista niste „infractori”, care „vor raspunde penal”… Deci nu procurorii de caz sau judecatorii stabilesc cine este infractor si cine raspunde penal, ci sefa DNA. 2. Ca exista niste „avocati” care „dau informatii” procurorilor DNA… Despre ce si despre cine? Isi toarna clientii? Ca asa pare… 3. Ca toti ce si-ar apara drepturile ar fi niste „infractori disperati investigati de noi” care ar vrea sa ii „intimideze sau sa ne timoreze” … alaturi de procurorii care au dat inregistrarile… Aici cred ca m-as incadra si eu… ca am indraznit sa imi apar drepturile 😄, a comentat pe facebook fostul director în Ministerul Justiției, Ingrid Mocanu.

În e-mailul transmis procurorilor, Laura Codruţa Kovesi reia informaţiile transmise opiniei publice printr-un comunicat de presă, susţinând că înregistrările apărute în spaţiul public sunt un „trucaj grosolan” pentru că „unele afirmaţii nu au fost făcute deloc în acea şedinţă de lucru”. Kovesi îi anunţă pe subordonaţi că serviciul tehnic a făcut o evaluare preliminară a înregistrării constatând că „există intervenţii pe înregistrare prin adăugarea, suprapunerea sau îmbinarea unor sunete/zgomote/cuvinte”, precizând că „acel trucaj” oferă „indicia bune pentru anchetă”.

„Trebuie să răspundă în faţa legii cel/cea care a înregistrat ilegal şi a dat public înregistrările cu şedinţa de lucru internă a DNA (spun cel/cea pentru că cercul limitat de suspecţi are şi „ea” şi „el” dar îl vom numi de acum încolo infractor – fără gen – pentru că asta este). În acest moment avem conturat un cerc de suspecţi şi vom afla cine este vinovat de această faptă. Mulţumesc celor care au dat informaţii utile în acest sens. De altfel eu am mai dat un mail cu puţin timp în urmă, în care spuneam unor colegi să aibă grijă cu cine ş ice vorbesc. Mai ales după ce un mail trimis de mine a fost dat lui Şerban Nicolae care l-a citit direct la TV. Şi ştiţi ceva? Oamenii se laudă cu ce află sau cu ce sms-uri/discuţii pe whatsapp sau telegram au cu cei din DNA. Aşa încât, aşa cum v-am spus, se află cine a făcut asta şi se află de ce. Acum rămâne să răspundă penal pentru asta. Probabil după mailul meu cel/cea care furniza toate bârfele unor persoane din afara DNA a stat cuminte câteva zile spunându-şi că, dacă nu i s-a spus nimic probabil nu se ştie. Nu! Va răspunde penal pentru furnizarea unor informaţii aşa cum va răspunde şi pentru înregistrarea ilegală pe care a furnizat-o în afara DNA. Cum spuneam, lumea e mica şi aşa ceva se află mereu”, le-ar fi spus Kovesi procurorilor din DNA.

Procurorul şef al DNA le-ar fi cerut celor din subordine să fie uniţi şi să le arate oamenilor „că DNA înseamnă tot ceea ce era în ianuare, când au ieşit în stradă” să îi susţină şi „că DNA nu este un infractor care înregistrează ilegal. (..) Să nu lăsăm un un infractor ca alături de infractori disperaţi investigaţi de noi să ne intimideze sau să ne timoreze”, ar fi spus Kovesi.

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...