spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightDEZASTRU pentru Monica Macovei

DEZASTRU pentru Monica Macovei

-

M 10, partidul Monicăi Macovei, este anunțat deja ca marele învins al alegerilor locale. M 10 nu are candidat la București și în alte câteva orașe importante din țară.

- Reclama -

M 10 a pierdut și zona pe care o considera principalul său fief: Timișoara. În orașul de pe Bega și în județul Timiș listele de candidați ai M 10 au fost respinse de justiție deoarece nu au reușit să strângă semnăturile necesare.

La București, candidatul M 10, Ciprian Ciucu, a fugit la PNL.

Monica-Macovei-vrea-să-ELIMINE-orele-de-RELIGIE-din-şcoli.-ATAC-DUR-la-adresa-bisericii-ortodoxeÎn această situație crește nemulțumirea în interiorul partidului. Mulți o acuză pe Monica Macovei că nu s-a implicat în viața partidului.

Neavând candidați în principale zone unde aveam nuclee de susținători scorul partidului nu poate fi mai mare de un procent, au precizat pentru FLUX 24 surse din M 10.

Eșecul anunțat la locale prefigurează un dezastru pentru la toamnă, au spus sursele citate.

Nu ne vom afla în poziția de a negocia nici o alianță, iar electoratul nostru va fi probabil atras de partidul lui Băsescu ceea ce înseamnă dispariția M 10, au mai susținut sursele din M 10.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...